Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MTP amatőr csapat bajnokság 2014

 

AMATŐR CSAPATBAJNOKSÁG 2014

 

vv.jpg

résztvevő csapatok és játékosok:  

Minden csapatban kell lennie legalább 4 nevezett játékosnak. Ez a 4 játékos, akár fordulónként változhat. Az egyetlen kizáró ok az, ha egy adott játékos már játszott egy másik csapatban az adott évben. Egy csapatba vegyesen nevezhető férfi és női játékos bármely korosztályból is. A miskolciteniszpartner amatőr csapat bajnokságba bárki nevezhető, aki az adott évben nem nevezett, játszott OB III vagy annál magasabb osztályú csapatban, kivéve azok, aki az OBIII-as csapatban 8. vagy annál alacsonyabb nevezett rangsorral rendelkeznek.

A versenysorozat kifejezetten azért jötn létre, hogy csapat bajnokágot játszhassanak az amatőr, hobbi, baráti teniszezők.

A CSB találkozóin a csapatok

4 egyes és 2 páros mérkőzést játszanak.  

A CSB találkozón az egyes mérkőzés győztese 2, a páros mérkőzés győztese 3 pontot kap (így egy találkozón összesen 14 pont kapható). A találkozót az a csapat nyeri, amelyik több pontot gyűjt.

 A találkozón minden mérkőzését le kell játszani. Ha az eredmény már eldőlt, és a játékidő lejárt, vagy a tartósan rossz időjárás miatt a hátralévő mérkőzéseket az adott játéknapon már nem lehet befejezni, akkor az utazó csapat kérheti a befejezetlen mérkőzések, halasztását, törlését. A törölt mérkőzésnek nincs győztese. A játszma, illetve játékarány kiszámításánál azonban az összes lejátszott (befejezett) játszmát és játékot figyelembe kell venni. A pályáról, labdáról, mindíg a "hazai" csapat gondoskodik, őt terhelik a felmerülő költségek.

AMENNYIBEN ÚGY GONDOLJÁTOK, HOGY RÉSZESEI SZERETNÉTEK LENNI ENNEK A KEZDEMÉNYEZÉSNEK, JELENTKEZZETEK, E-MAILBEN, ILLETVE TELEFONON.

2014-re remélhetőleg kialakul a mezőny (4-8 csapat)

a jelentkező csapatok:

Miskolciteniszpartner I. 

Topdeal Tenisz

 

A BAJNOKSÁG 2014-ben INDUL